Monday, September 26, 2011

Hujan di Pulau Pinang

hari ni hujan je.. dari pagi hujan, pas tu petang pun hujan jugak.. tetiba pulak hari ni rasa selsema hari tu dtg balik.. aduh... nak makan ubat selsema tkt plak..kalau demam2 time pregnant ni mmg ssh sket..walaupun ubat selsema tu dos rendah, tp takut nak makan..
kat rumah ni pulak susah nak bukak chanel tv lain dah..sebab nye puteri aku yg sorang tu asyik sgt ngan baby tv dia..kalau ade astro, try la bukak chanel 618.. dah macam sekolah tadika dibuatnye..
hari2 berebut tv ngan mama n papa dia..kang aku asyik ngadap laptop ni dia marah pulak.. ntah la..nasib la dia anak aku..haha.. tu yang aku boring2 aku upload la gambar kat fb aku... g la tgk kalau rajin..tgk kat fb aku ni ha

No comments:

Post a Comment