Saturday, September 24, 2011

anugerah di bulan Ramadhan

awal bulan puasa hari tu dgn x di sangka2 nye aku disahkan mengandung... mula2 macam x percaya.. tapi bila doktor sendiri yang sahkan, hmm.. aku terima dengan hati yang terbuka.. baby yang kedua buat aku n hubby.. walaupun baby yg ni kami x rancang, tapi kami sgt gembira dengan kehadirannya..terima kasih ya-Allah.. mase bulan puasa tu aku pelik apasal aku puase x de ponteng2 ni.. padahal time nye dah sampai untuk aku ponteng puase.. aku pun suruh la mr.hubby beli pregnant tester tu.. aku pejam mata nak tgk result dia.. mmg positif......
kan?? pasitif kan..aku x tipu la.. baru hari rabu lepas aku g booking atau wat kad merah kat klinik kerajaan..pas ni mula la sibuk aku g wat check-up kat klinik.. tu yang bosan.. minggu depan aku dah kena amik darah pulak.. sabar je la.. redha je la kan......

No comments:

Post a Comment